REGJISTRIMI I FLAMURIT BELIZE PËR ANIKA

447 Broadway, 2nd Floor Suite #705, Nju Jork, Nju Jork 10013, Shtetet e Bashkuara
Mon-Diell: 08.00 - 18.00
main-banner-belize

REGJISTRIMI I FLAMURIT BELIZE PËR ANIKA

RENDOS TANI
EKSPLORONI SH SERRBIMET

RENDOS TANI

Ne jemi duke punuar në marrjen e këtij regjistrimi të flamurit në një të ardhme të afërt.

Background

Regjistroni jahtin tuaj nën flamurin e Belize

Background

Regjistroni tenderin tuaj nën flamurin e Belizes

RENDOS TANI
+1 646 971 1785

RENDOS TANI

Ne jemi duke punuar në marrjen e këtij regjistrimi të flamurit në një të ardhme të afërt.

Background

Regjistroni jet-skit tuaj nën flamurin e Belizes

RENDOS TANI
EKSPLORONI SH SERRBIMET

RENDOS TANI

Ne jemi duke punuar në marrjen e këtij regjistrimi të flamurit në një të ardhme të afërt.

Regjistrimi i flamurit në Belize

Pse duhet ta regjistroj varkën time nën flamurin e Belizes?

rc-belize
Përdorimi Personal ose Privat

Përdorimi Personal ose Privat

Ju mund ta regjistroni varkën tuaj në Belize me emrin personal ose të kompanisë

Vlefshmëria

Vlefshmëria

Regjistrimi është i vlefshëm për 5 vjet!

Çmim të ulët

Çmim të ulët

Regjistrimi i varkave me çmim të ulët për anije, tenderë dhe jet-ski nën flamurin e Belizes.

Qasja në ujërat e Belizean

Qasja në ujërat e Belizean

Regjistrimi i anijeve në Belize është i vlefshëm brenda ujërave të Belizes

Në dispozicion në 24 orë!

Në dispozicion në 24 orë!

Ne do të bëjmë regjistrimin tuaj të përkohshëm brenda 24 orëve dhe do të jetë i ligjshëm për t'u përdorur tashmë

Nuk ka kufi moshe

Nuk ka kufi moshe

Nuk ka asnjë kufi specifik moshe për anijet e regjistruara në Belize

Privat, Bareboat & Tregtare

Privat, Bareboat & Tregtare

Ne mund ta regjistrojmë varkën tuaj si përdorim privat, barebar dhe komercial.

Privat, Bareboat & Tregtare

Procesi efikas i regjistrimit

Belize ka një proces të thjeshtë regjistrimi që mund të përfundojë shpejt dhe me efikasitet.

single-img
RRETH NESH & ÇMIMI

Lërini profesionistët të kujdesen për regjistrimin tuaj.

Lëreni stafin tonë shumëgjuhësh në Belize të kujdeset për regjistrimin tuaj të përkohshëm në vetëm 24 orë. Ne kemi ndihmuar qindra njerëz që të regjistrojnë varkën e tyre në Belize dhe të kenë kontakte të mira me autoritetet lokale të cilat janë të vendosura aty pranë.

Çmimi

Çmimet tona janë gjithëpërfshirëse

Regjistrimi i flamurit në Belize

Licenca e radios

.0-6.99 m
-
-
.7.00-11.99 m
-
-
.12.00-24.00 m
-
-
.MMSI
-
-
  RENDOS TANI

RENDOS TANI

Ne jemi duke punuar në marrjen e këtij regjistrimi të flamurit në një të ardhme të afërt.

RENDOS TANI

RENDOS TANI

Ne jemi duke punuar në marrjen e këtij regjistrimi të flamurit në një të ardhme të afërt.

Dëshmi

Ne kemi klientë krenarë të besuar.

testimonila
Tim Gotti

Alicante

Bleva një varkë në Spanjë, por vendosa të shmangë koston dhe 3 muaj dokumente duke regjistruar varkën time në Poloni. Vendimi më i mirë ndonjëherë!

testimonila
Brian Newsome

San Remo

Faleminderit, për regjistrimin tuaj të shpejtë! Isha mbërthyer në një marinë në Itali dhe këta djem morën regjistrimin tim të ri në 48 orë.

testimonila
Frederico Guilbert

Nice

Shërbim pa të meta, i bërë për çmimin e deklaruar online, në periudhën kohore, dhe dokumenti i dorëzuar në kohë brenda 2-5 ditëve

testimonila
Brad Foreman

Lisbon

Shumë e rekomanduar. Ishte një komunikim shumë i shpejtë, të gjithë njerëzit me të cilët komunikoj janë të sjellshëm, profesionistë dhe specialistë në fushën e tyre.

Background
Opsionet e pagesës

Ne pranojmë të gjitha format e pagesës

 • card visa
 • card mastercard
 • card american-express
 • Paypal

Çfarë dokumentesh nevojiten

 • Faturën e shitjes
 • Kopje e pasaportës
 • Polica e sigurimit
 • Anketa e inspektimit
 • Certifikata e tonazhit
 • Certifikata e ndërtuesve
 • Leje peshkimi (nëse ka)
 • Kopja e fshirjes
 • POA
 • Dokumenti i pajtueshmërisë së sigurisë

Pyetjet më të zakonshme në lidhje me regjistrimin e jahteve në Belize

Kush mund të aplikojë për regjistrimin e anijes në Belize?
Çfarë dokumentesh duhet të siguroj për të regjistruar varkën nën flamurin e Belizes?
A mund ta regjistroj varkën si komerciale apo bareboat?
A ka rëndësi se në cilën gjuhë është letra?
Sa shpejt mund ta regjistroj varkën time me regjistrimin në Belize?
A do të marr dokumentin e përkohshëm përpara regjistrimit origjinal?
A disponohet një kopje letre e regjistrimit?
Për sa kohë është i mirë një regjistrim në Belize?
A duhet të bëjmë inspektimin?
Cili flamur lejohet të valojë në një varkë me regjistrim në Belize?
Mund të ndihmoni me regjistrimin e një ski jet?
A mund të ndihmoni edhe për marrjen e licencës së MMSI?
A i pranoni të gjitha format e pagesës?
A mund të ndihmoni në ndryshimin e pronarit në regjistrimin aktual?
Si mund ta anuloj regjistrimin tim aktual?

Merrni një ofertë pa detyrime për Belize Sigurimi i anijeve?

Plotësoni kërkesën tonë për kuotim në internet në 5 minuta

boat-footer-banner